Dit zeggen onze klanten

Bezorgtassen

Geïsoleerde bezorgtassen zijn ideaal voor het bezorgen van maaltijden met de fiets of scooter. Bij Koeltassenwereld vindt u bezorgtassen met een verschillende inhoud, zowel klein als groot. Hierdoor zal er zeker een geschikte bezorgtas te vinden zijn voor u in ons brede assortiment. De bezorgtassen zijn sterk en duurzaam en daardoor perfect voor dagelijks gebruik. Ook zijn de bezorgtassen geïsoleerd met schuim en folie om de temperatuur te handhaven. De tassen kunnen makkelijk gereinigd worden, wat erg handig is met eten dat eventueel open gaat in de tas. De bezorgtassen hebben een verborgen dikke dubbele ritssluiting aan drie zijden van de tas voor gemakkelijke toegang tot de inhoud. Daarnaast heeft de tas een plastic hoes op de deksel voor bestelbonnen die zichtbaar is tijdens transport. Ook hebben de bezorgtassen twee handvatten die zijn doorgestikt aan de onderkant van de tas voor extra stevigheid.

Meer lezen >

Bezorgtassen online bestellen

De bezorgtassen kunnen makkelijk en snel online besteld worden bij Koeltassenwereld. Tijdens het bezorgen van de maaltijden komt u op veel verschillende plekken terecht. Het is zonde om niet ook tegelijkertijd reclame te maken voor uw bedrijf. Daarom is het een uitstekend idee om de bezorgtassen te laten bedrukken met logo. Op deze manier zorgt u voor extra promotie tijdens het bezorgen en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf toenemen. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder.

Meer lezen >

Bezorgtassen bedrukken

U kunt ervoor kiezen om de bezorgtassen te laten bedrukken. Voor deze bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of een zelfgekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren of full color. Hierdoor zal uw logo of bedrijfsnaam gegarandeerd in het oog springen bij uw (potentiële) klanten. De bezorgtassen beschikken over zakken aan de zijkanten om extra spullen mee te kunnen nemen. Dankzij de folie en het isolatiemateriaal zijn de bezorgtassen geschikt voor zowel koude als warme gerechten. Bent u benieuwd naar hoe uw gewenste opdruk eruit zal komen te zien op de bezorgtassen? Vraag dan vrijblijvend een digitale proefdruk aan en laat u verrassen door onze studio!

Meer lezen >

Meer lezen >